Supisup müzik köşesi

21 Ocak 2013 Pazartesi

Ghost Sweepers! Kore usülü hayalet avcıları!




Supernatural hastası ben böyle filmlere bayılırım.
İlk gördüğüm andan beri bu filmde listemdeydi.
Ancak bugün izleme fırsatı buldum.
Ve filmi izlerken büyük zevk aldığımı söylemeliyim.


~~

KIM SU RO - Usta Park
    Tek derdi para olan,hayalet ve doğa üstü yaratıklarla uğraşan dünyanın en müşhur insanlardan.Belli etmemeye çalışsa da oldukça korkak ve ben merkezci biri.Ama filmi izledikçe aslında öyle olmadığını öğreniyoruz ve daha nicesi..
Herkesin saygı duyduğu ustaları : Usta Park.


KANG YE WON - CHAN YOUNG
Meraklı bir gazeteci.Babasının izinden giderek başarılı biri olmaya çalışıyor ama bunu yaparkende başını belaya sokarak doğa üstü güçleri olan insanların toplantısına haber yapması için sürgün ediliyor.Habersiz olduğu şeyse hayatının macereasını yaşayıp,kaderindeki erkeği bulacağı..


LEE JE HOON - SUK HYUN
  Hayalet yakalama mühendisi.Başta böyle meslek mi olur dedim ama adam işin ehli olmuş napsak.Teknoloji ile hayalet üstüne doktora yapan,usta Park gibi tanınan biri.(Az spo olacak ama aslında baba oğullar :D)Kadınları kendine hemen aşık ettiğine inanan,cesur görünsede içten içe korkak biri.Sudan korktuğu için yıllardır duş almayan biri.Ama o da bu macerada hem babası ile arasını düzeltecek,hemde kendini hayata döndürecek olan biriyle tanışacak..

KWAK DO WON - Shimin
Hayaletleri görebilen sözde keişişimiz.Az çatlak biri olsa ve Usta Park ile iyi anlaşmıyor gibi görünsede çok sıkı kankalar-sadece çaktırmıyorlar- Yıllar önce kaybettiği kadını bulduğunu sanıyor ama kadın onu tanımıyor,ya da o değil.Bu macerada herkesin daha güçlü olmasını sağlayanda o,özellikle Usta Park'ın.

KIM YOON HYE - Seunghee
  Geçmişi gören üyemiz.İnsanların falına bakarak hayatını sürdürüyor.Sert,dobra ve aklına geleni söyleyen kendi halinde kızımız.Olayların çözülmesinde onun da payı az değil.. Ve Shimin'in yıllar önce kaybettiği kadınla fazlasıyla benziyorlar...

YANG KYUNG MO - Wol Gwang
Ve ekimizin en küçük üyesi.Öyle olduğuna bakmayın herkesten daha akıllı vee özelliği de geleceği görmek.En çok ondan yardım aldılar denebilir.Sürekli Chan Young'a ölmek için şu kadar günün kaldı diye bastırsada çok kafa çocuktu.


Filmimizin konusuna gelirsek;

 

Uljin'deki yıllardır meydana gelen  tuhaf olayları durdurmak için tüm doğa üstü güçleri olanlar toplanır.Amaç şehri tüm kötü ruhlardan kurtarmaktır.Öyle görünse de olayın perde arkası bulunmakta;Usta Park'ın başkanla 1000 dolar için anlaşması.
İnsanlar bunu öğrenince işi bırakır gider.
Sadece bizim ekip kalır.
Anlaşma : 1000/5.
Herşey eşit paylaşılacaktır.
Ve macera başlar!


Herkesin keyifle izleyeceğini tahmin ettiğim sıcacık bir filmdi.
Kaçırmayın derim.
^^
 

1 yorum:

  1. Çok merak ettim diziyi. Film listeme koyuyorum hemen, bende severim bu tarz filmleri. tanıtımın güzel olmuş, ellerine sağlık ^.^

    YanıtlaSil